سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

عصبانیت پرسپولیسی‌ها از عملکرد محمدنبی

هواداران پرسپولیس به شدت از رفتارهای مهدی محمدنبی شاکی و عصبانی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۵۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  نبی به عنوان شانس اول مدیرعاملی باشگاه به هیات مدیره اضافه شد. آن زمان هیچ کس فکرش را نمی کرد ایرج عرب جانشین حمیدرضا گرشاسبی شود اما در عین تعجب، این اتفاق رقم خورد و از این رو، نبی به عنوان عضو هیات مدیره به کارش ادامه داد ولی او رفتارهایی داشت که انگار مدیرعامل باشگاه است.

 

مثلا در بحث مذاکره با گزینه های جانشینی برانکو، شخصا وارد عمل شد و حتی با عرب به ترکیه رفت. او تلاش کرد با برانکو نیز مذاکراتی داشته باشد ولی موفق به این کار نشد. حتی هنگام مذاکره با بازیکنان بر سر تمدیدقرارداد، نبی بیشتر از عرب در عکس ها به چشم می خورد.

 

این اتفاقات چندان هم بعید نبود اما موضوعی که هواداران پرسپولیس را شاکی کرده، اخباری است که از مذاکره نبی با بازیکنان مغضوب برانکو به گوش می رسد. گویا او طی یک ماه گذشته با مهدی طارمی، رامین رضاییان، پیام صادقیان، محسن مسلمان و... مذاکرات مستقیمی داشته و در فکر بازگرداندن وحید امیری است. می گویند فرشاد احمدزاده نیز پس از ملاقات با نبی به پرسپولیس اضافه شد.

 

هواداران پرسپولیس می گویند شرایط به گونه ای پیش می رود که انگار نبی فقط به دنبال بازیکنانی می رود که یک زمانی با برانکو به مشکل برخوردند و حالا که برانکو رفته، می خواهد همه آنها را به تیم برگرداند. البته گلایه جدید گابریل کالدرون در مورد پر بودن لیست تیم از یک سو و یارگیری غیرتخصصی بدون مشورت با کالدرون از دیگر مسائلی است که سرخ ها را آزار می دهد.

 

پرسپولیسی ها از دست نبی عصبانی هستند و با این شرایط بعید به نظر می رسد او دیگر شانسی برای مدیرعاملی بر باشگاه سرخپوش پایتخت به دست بیاورد زیرا برای رسیدن به صندلی مدیریت، محبوبیت مهم ترین اصل است ولی نبی فعلا این اصل را از دست داده است.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار